Meer NPO
STER Advertentie

Dit is Rimon, de nieuwe 3FM Talent!

Dit is Rimon, de nieuwe 3FM Talent!

Donderdag 1 november 2018 - 09:55 uur

Als je lekker gaat op de stem van Jorja Smith zit het er dik in dat je de muziek van de Amsterdamse Rimon ook wel kunt waarderen. Je gaat haar sowieso vaker horen, want deze maand is ze 3FM Talent!

Zoeter dan zoet

'Sugarcoated Love' is de eerste single van haar nieuwe EP, die in november uitkwam en je hieronder checkt. Waar 'ie over gaat? Een verliefdheid die zó lekker voelt dat je er nooit meer vanaf wilt, en die je langzaamaan voelt overgaan in 'houden van'.

Zoetsappig as f*ck dus, maar als je op je 21ste al zo'n cliché onderwerp kunt verpakken in een prachtige, tijdloze R&B-track, dan heb je dus echt wel (3FM) talent. 'Sugarcoated Love' is de eerste single van de EP BBGIRL FOCU$, die in november uitkwam. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer over Rimon

Rimons roots liggen in Eritrea. Toen ze nog een peuter was, vluchtte haar moeder met haar naar Nederland. Toen Rimon hier opgroeide raakte ze bekend met de Amsterdamse underground muziekwereld en op haar zeventiende stopte ze met school om zich fulltime te storten op muziek. En met succes! 

De thema's waar Rimon over zingt? Groei. Female empowerment. Liefde. Verhalen van zichzelf, maar ook van mensen die hun stem niet laten horen.

Gelukkig gaan we van Rimon nog wel veel horen! Sowieso op 3FM.

3FM Talent

Sander belde Rimon op tijdens zijn ochtendshow met de mededeling dat ze de nieuwe 3FM Talent is! Hoe reageer je dan? Nou, zo dus:

Meer 3FM Talent Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM