Meer NPO
STER Advertentie

Nona is 3FM Talent van september

Nona is 3FM Talent van september

Vrijdag 7 september 2018 - 08:22 uur

Ze is pas begin twintig, maar Nona klinkt alsof ze een oude ziel heeft. Haar muziek is rauw, ze vertelt een verhaal en is hartverwarmend. Daarom is zij 3FM Talent van de maand september.

Nona

De Nederlandse Amy Winehouse? Dat is niet zomaar een vergelijking... Maar wel waar! Ze is dan ook vooral een artiest die je live moet zijn en ervaren. Daar gebeurt het. Volgens Nona zelf is dat ook het ultieme. "Niks gaat boven een band live zien en spelen. Dan voel je het écht. En dat wil ik. Dat het binnenkomt."

Het begon allemaal ooit in een klein Brabants dorpje. In de platenzaak van haar ouders om precies te zijn. Urenlang bracht ze daar door en groeide haar liefde voor muziek.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'It's Alright'

'It's Alright' is haar debuutsingle en vanaf het moment dat ze met de eerste lyric "sealed my lips" begint word je meegezogen in het nummer. De clip is opgenomen in het bruisende New York.

Meer muziek?

Wil je meer Nona? Dan moet je nog even geduld hebben. Op dit moment staat alleen haar single 'It's Alright' en het nummer 'Sleeptalking' online. 

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check meer 3FM Talents

Meer 3FM Talent Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM