Meer NPO
STER Advertentie

Boris Smith ging van kroeg-dj naar 3FM Talent

Boris Smith ging van kroeg-dj naar 3FM Talent
Roy Schepers

Woensdag 23 mei 2018 - 12:15 uur

Je kent 'm waarschijnlijk al van zijn ex-3FM Megahit 'Be Yourself' en het feit dat hij 3FM Talent van de maand mei is, maar stiekem is het inmiddels wel tijd om hem nog wat beter te leren kennen. Dit is dj en producer Boris Smith!

Wie is Boris Smith?

3FM-dj Rob Janssen had dit talent als eerst in de gaten en het duurde niet lang voordat hij heel 3FM aan zijn kant had. Het gevolg daarvan: een 3FM Megahit in the pocket en de benoeming tot 3FM Talent van mei.

Maar wie is Boris Smith nou eigenlijk? Wist je bijvoorbeeld dat hij is begonnen als kroeg-dj die Jantje Smit draaide? Of dat Tiësto zijn grote voorbeeld is? Nee? Nou, check dan het interview hieronder.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eigen playlist

Wil je nog meer van Boris Smith weten? Hij maakte namelijk speciaal voor 3FM een enorm lekkere playlist met zijn 33 favoriete tracks. En eerlijk... wát een lijst!

Ondanks dat het 33 nummers zijn heeft hij drie favorieten. De eerste is 'Vogue' van Madonna, omdat zijn muziekliefde daarmee begon. Maar ook 'The Weekend' van Michael Gray staat in de lijst, net als het nummer 'Hipcats' van AFTC & David Penn, zijn favoriete plaat van dit moment. Verder gaat het van Fatboy Slim naar Calvin Harris en van Parquet Courts naar Jamiroquai. Lekker divers lijstje, dus.

Om deze spotify playlist te luisteren moet je toestemming geven voor social media cookies.

Je checkt 'm ook op Apple Music en Deezer!

Meer 3FM Talent Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM