Ali B zorgt voor hoop nationaliteiten op track

Zaterdag 12 augustus 2017 - 15:58 uur

Een Marokkaanse Nederlander, een Franse Nederlander, een Dominicaanse Nederlander én een Marokkaans-Zweedse producer op één track.

De wekelijkse portie nederhop komt dit keer op naam van Ali B, Boef, Rolf Sanchez en RedOne. De Nederlandse salsazanger van Dominicaanse komaf Rolf Sanchez zorgt voor een lekkere Latin-flavour op 'Voy A Bailar'. Sanchez brak onder zijn eigen naam Rolf Wienk al weer zes jaar geleden door in X Factor, waarin hij als derde eindigde. Daarna scoorde hij een paar fraaie hits in de Amerikaanse Tropical Songs hitlijst, waaronder zelfs een nummer 1-notering. Pas nu hij zich aansluit bij deze bende nederhoppers heeft hij ook zijn eerste hitsucces in Nederland.
 

Alleen maar hits

Hits scoren kun je Ali B en Boef wel toevertrouwen: Ali is al aan zijn twintigste hit toe, waaronder de nummer 1-notering 'Wat Zou Je Doen' met Marco Borsato. En Boef stond vorige maand nog op 2 in de Mega Top 50 met 'Krantenwijk' en kende natuurlijk een fantastisch solo-debuut met 'Habiba'.
 

Gaga & Grammy

Dan blijft er nog eentje over: producer RedOne. En die kennen we dan weer van zijn werk voor Lady Gaga, waarvoor hij liefst drie Grammy Awards voor in ontvangst heeft genomen. Na Gaga is het nu dus de beurt aan Ali en Boef.

Meer MT50 Nieuws

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen