Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Imagine Dragons scoren met 'Natural' twaalfde hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Imagine Dragons scoren met 'Natural' twaalfde hit

Imagine Dragons maken het dozijn vol want 'Natural' is, inderdaad, hun twaalfde hit. Nog maar een maand geleden kwam de groep uit Las Vegas binnen met 'Born To Be Yours', samen met Kygo. Die track staat deze week op 32 en hun nieuwe hit komt daar deze week dus al weer twee plaatsjes lager op binnen.

Twee top 10-hits op een rij

De draakjes hadden vorig jaar een goed jaar, met twee opeenvolgende top 10-hits: 'Thunder' kwam in september tot plaats 5 en 'Whatever It Takes' stond eind van dat jaar op 7, maar wist in februari zelfs door te stijgen naar een vierde plek; hun grootste twee hits tot nu toe. Daar konden de heren dit jaar echter nog geen vervolg aan geven, want 'Next To Me' bleef in april steken op 44 en 'Born To Be Yours' is nog niet verder gekomen dan 27. Wellicht zet 'Natural' de Imagine Dragons weer op het goede spoor.

>> Lees ook: Imagine Dragons haalt 1 miljoen op voor LHBT-doelen

Imagine Dragons over 'Natural'

Frontman Dan Reynolds gaf in een interview aan dat het nummer gaat over doorzettingsvermogen en het positieve in dingen zien: "Leven in een meedogenloze wereld kan het slechtste in je naar boven halen, en soms het beste. Ik zou liegen als ik de laatste tijd niet een beetje sceptisch ben geworden over bepaalde zaken. Maar ik geloof dat wanneer je echt van jezelf houdt alle haat zinloos wordt. 'Natural' gaat over het vinden van jezelf en in staat zijn om elke tegenslag aan te kunnen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie