Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Rita, Cardi, Bebe en Charli evenaren Christina, Kim, Mya & Pink

  1. Nieuwschevron right
  2. Rita, Cardi, Bebe en Charli evenaren Christina, Kim, Mya & Pink

Vier meiden op één track! Rita Ora, Cardi B, Bebe Rexha en Charlie XCX werken samen op 'Girls'. Die track, met de zeer toepasselijke titel, komt deze week binnen op 31 in de Mega Top 50.

Dubbel geparkeerd

Wat een feestje moet dat zijn geweest in de studio, om Rita, Cardi, Bebe en Charli samen in de studio aan het werk te zien. De 'Girls' komen gezamenlijk binnen op 31 deze week, wat hen respectievelijk hun zevende, tweede, zesde en zesde hit oplevert. Drie van de vier dames staan deze week dubbel geparkeerd: Rita ook op 25 met 'For You' (met Liam Payne), Cardi op 49 met 'Finesse' (met Bruno Mars) en Bebe op 33 met 'Meant To Be' (met Florida Georgia Line).

Vier zangeressen op één track

Vier solozangeressen die een samenwerking aangaan, da’s nog maar één keer eerder gebeurd: in 2001 kwamen Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mýa en P!nk tot een tweede plek met hun gezamenlijke versie van 'Lady Marmalade'. Zo’n kwartetje is echter geen record: in 1997 stonden Lil’ Kim, Da Brat, Lisa ‘Left Eye’ Lopes, Missy Elliott en Angie Martinez zelfs met z’n vijven genoteerd met 'Not Tonight', wat hen een 31e plaats opleverde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie