Meer NPO
STER Advertentie

‘Thank You Next’! Ariana komt nieuw binnen in de Mega Top 50

‘Thank You Next’! Ariana komt nieuw binnen in de Mega Top 50

Zaterdag 10 november 2018 - 16:04 uur

Ariana Grande gaat een moeilijke tijden door en dat geeft haar genoeg inspiratie voor het schrijven van nieuwe muziek. Een van die tracks is ‘Thank You Next’, waarmee ze haar exen bedankt voor alles wat ze geleerd heeft en zichzelf vanaf nu op de eerste plek zet. Ariana komt met ‘Thank You Next’ nieuwe binnen op plek 48 in de Mega Top 50.  

Love, patience & pain

Vijfentwintig is Ariana Grande nog maar, maar ze heeft al aardig wat exen verzameld. Acteur Graham Phillips, YouTuber Jai Brooks, rappers Big Sean en Mac Miller en comedian Pete Davidson; ze kwamen en gingen in Ariana’s liefdesleven. Het heeft haar alleen maar sterker gemaakt, als we naar haar nieuwe single, 'Thank U, Next', luisteren. 'One taught me love, one taught me patience, one taught me pain', ze heeft van elke man wat geleerd.

zestiende Mega Top 50-notering

Wat Ariana in ieder geval ook geleerd heeft is hits scoren, want 'Thank U, Next' is inmiddels al haar zestiende Mega Top 50-notering. Ze is bezig aan een topjaar, want deze week scoort ze al haar vierde hit van 2018. Haar grootste hit scoorde ze ook dit jaar, dat was een tweede plaats voor 'No Tears Left To Cry'. Met haar vorige single, 'Breathin', staat ze ook nog altijd in de Mega Top 50 genoteerd.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk live naar 3FM