Meer NPO
STER Advertentie

Dynoro zorgt voor knallende comeback Gigi D'Agostino

Dynoro zorgt voor knallende comeback Gigi D'Agostino

Zaterdag 1 september 2018 - 13:35 uur

Gigi D'Agostino is terug in de Mega Top 50! De 'L'amour Toujours'-dj staat dankzij Dynoro weer in de lijst. Gezamenlijk komen de dj's binnen op - jawel - nummer 9!

Eerste Litouwse (top 10-)hit

Litouwen staat op de kaart beste mensen! Edvinas Pechovskis is de allereerste artiest uit dat Baltische staatje die een Mega Top 50-notering weet te scoren. Dat doet hij onder zijn dj-naam Dynoro, en de eerste klap is meteen een daalder waard. Met 'In My Mind' breekt hij meteen maar de top 10 open, waardoor ook de eerste Litouwse top 10-notering een feit is!

Veertien jaar later...

Dynoro bewerkte voor 'In My Mind' het gelijknamige nummer van Ivan Gough & Feenixpawl feat. Georgi Kay, uit 2012. En dát nummer is weer gebaseerd op de hook uit 'L’amour Toujours' van de Italiaanse dj Gigi D’Agostino. Waardoor de man uit Turijn dus ook een knaller van een comeback maakt. 22 jaar geleden had 'ie zijn debuuthit, zeventien jaar geleden stond 'ie met datzelfde 'L’amour Toujours' op de eerste plaats, veertien jaar geleden hoorden we voor het laatst van hem, maar deze week is Gigi er weer, met dank aan Dynamo. En hij zal nog wel hoger komen, want de binnenkomst op 9 voorspelt veel goeds en de track heeft bovendien al de eerste plaats bereikt in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Zweden en Finland!

Meer MT30 Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM