Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Alan Walker helpt Au/Ra en Tomine Harket aan eerste hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Alan Walker helpt Au/Ra en Tomine Harket aan eerste hit

Alan Walker scoort zijn derde hit in de Mega Top 50. Op 'Darkside' krijgt de Noors-Britse dj hulp van zangeressen Au/Ra en Tomine Harket. Samen komt het trio binnen op nummer 41.

Britse vader, Noorse moeder

Twee paspoorten heeft hij, deze Alan Walker. In Engeland werd hij geboren, als zoon van een Britse vader en een Noorse moeder. Op z’n tweede verhuisde hij met het gezin naar Noorwegen en daar woont ie nog steeds. Zijn debuuthit 'Faded' leverde hem twee jaar terug een tweede plaats op. Daar kwam begin dit jaar een dertiende plek bij voor 'All Falls Down', waarna het nu de beurt is aan 'Darkside'.

Alan doet het met twee zangeressen

Op 'Darkside' hoor je twee zangeressen. Au/Ra is een groenharige zangeres die geboren is op het Spaanse eiland Ibiza, maar opgegroeid op het eilandje Antigua in de Caribische zee. Voor de tweede zangeres hoefde Alan Walker wat minder ver te zoeken: dat is zijn Noorse landgenote Tomine Harket. Tomine heeft een beroemde vader: haar pa stond in 1985 op de eerste plaats in de Mega Top 50 met zijn groep a-Ha met 'Take On Me' en scoorde in totaal bij ons maar liefst zestien hits, waaronder zes top 10-noteringen en een prestigieus James Bond-thema. Hoog tijd dus dat zijn dochter in zijn voetsporen gaat treden!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie