Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Zevende samenwerking wordt zevende hit voor Zedd

  1. Nieuwschevron right
  2. Zevende samenwerking wordt zevende hit voor Zedd

Zes keer eerder stond Zedd in de Mega Top 50. Zes keer deed de producer dat met hulp van een andere artiest. Dus waarom zou je dat niet ook met je zevende hit doen? Precies zo dacht Zedd er ook over. Met 'Happy Now' komt hij binnen op 30.

Zangereswissel met succes

Nou, als er iemand nu even níet happy is, dan is dat wel de Noorse zangeres Sigrid Raabe. Zij zong vorig jaar oorspronkelijk op de track 'Are You Happy Now' van de Duitse producer Zedd. Maar inmiddels zijn we een jaar verder, is de titel ingekort tot 'Happy Now', is de single uitgekomen en blijkt er ineens een andere zangeres te mogen zingen: de Amerikaanse Elley Duhé. De 25-jarige woont in Los Angeles en zag haar eerste zes singles allemaal floppen…

Zedd to the rescue

Maar bij deze komt Anton Zaslavski, alias Zedd to the rescue. En hij weet wel hoe je een hit moet bakken, want 'Happy Now' is al zijn zevende. Met 'Break Free' (samen met Ariana Grande) behaalde hij vier jaar terug een top 3-hit en 'Stay' (met Alessia Cara) bereikte vorig jaar nog de top 10. 'The Middle', samen met Maren Morris en Grey, stond eind maart van dit jaar op een vierde plek genoteerd en staat deze week nog altijd op 39, alweer bijna een half jaar genoteerd.

>> Lees ook: Hoe schrijf je eigenlijk een gigantische pophit? Nou, zo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie