Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Lizzo maakt Mega-debuut met ex-3FM Megahit 'Boys'

  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo maakt Mega-debuut met ex-3FM Megahit 'Boys'

Lizzo staat voor de eerste keer in de Mega Top 50. 'Boys' was vorige week nog 3FM Megahit en komt deze week binnen in de lijst. De zangeres doet dat op plek 45.

1 uit 11

Een dame van formaat, deze Lizzo, en ze is er trots op ook! Melissa Jefferson scoorde vorige week de 3FM Megahit met 'Boys', haar elfde single inmiddels, maar bij deze pas haar eerste hit. Misschien heeft daar de video wel aan bijgedragen, want daarin is Lizzo in haar blote nakie te bewonderen, vijfentachtig kilo schoon aan de haak. Door zich zo te tonen is ze zelfs een rolmodel geworden voor de niet-zo-slanke dames die van zichzelf heus wel weten dat ze er prima uitzien.

Geen kleintje - letterlijk en figuurlijk

Alhoewel Lizzo pas deze week voor het eerst de Mega Top 50 bereikt, is ze in de muziekwereld zowel letterlijk als figuurlijk geen kleintje. In 2014 werd ze al door Prince gevraagd om mee te werken aan zijn album Plectrumelectrum. Het bleek een van zijn laatste albums te zijn, want de popgrootheid overleed twee jaar later. Voor Lizzo bleek het echter het begin van een steeds succesvoller wordende carrière.

Lizzo over 'Boys'

In de track wil Lizzo de wereld even laten weten dat élke man voor haar dateable is. Lizzo: "I want you to identify with my story no matter what you like in yo' holes. I want people to feel free, I want people to have fun, I want these boys to know that you could be my next victim… if you play your cards right."

>> Lees ook: 'Boys' van Lizzo is deze de 3FM Megahit

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie