Meer NPO
STER Advertentie

$hirak maakt Mega-debuut met niet de minste artiesten

$hirak maakt Mega-debuut met niet de minste artiesten

Zaterdag 28 juli 2018 - 13:30 uur

De wekelijkse portie nederhop komt deze keer op naam van maar liefst vijf acts tegelijk. Producer Jack $hirak heeft voor zijn track 'Miljonair' de hulp ingeroepen van niet de minste artiesten. Gezamenlijk enteren ze de Mega Top 50 op plekje 19.

Vijf acts op één track

Julien Willemsen, Chyvon Pala & Henk Mando, Jorik Scholten, Sofiane Boussaadi en Ronell Plasschaert maakten de afgelopen jaren in de nederhop de dienst uit als Jack $hirak, SBMG, Lil' Kleine, Boef en Ronnie Flex. Gezamenlijk komen ze nu met een track die in zo'n bezetting wel een grote hit móet worden. Zeker de laatste drie heren zijn inmiddels zo succesvol dat ze ook al ervaring hebben met de titel... $hirak doet het nog rustig aan; 'Miljonair' is zijn debuuthit. SBMG staat voor de vijfde keer in de lijst, na drie kleine hitjes en een aardige klapper met '4x Duurder' vorig jaar (zeventiende plaats).

Drie grootheden

Lil' Kleine is inmiddels al toe aan zijn veertiende hit, met de nummer 1-hit voor zijn debuutnotering 'Drank & Drugs' uit 2015 nog altijd als zijn beste. Boef komt tot een hitje minder en staat er voor de dertiende keer in. Hij scoorde, met een tweede plaats, nog het hoogst met 'Come Again' en 'Krantenwijk'. Ronnie Flex is echter baas boven baas, met zijn 22e Mega Top 50-hit, waarvan er twee ('Drank & Drugs' en 'Fan') op nummer 1 kwamen.

Meer MT30 Nieuws

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM