Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Na drie top 5-hits probeert Jonas Blue het nu met 'Rise'

  1. Nieuwschevron right
  2. Na drie top 5-hits probeert Jonas Blue het nu met 'Rise'

Jonas Blue heeft zijn vijfde hit te pakken in de Mega Top 50. Na drie tracks die bij de beste vijf van de lijst kwamen, is het nu de beurt aan 'Rise'. Samen met Jack & Jack komt de dj binnen op 39.

Drie keer succesvol

Guy James Robin, zo heet 'ie eigenlijk, maar als dj noemt deze Brit zich Jonas Blue. Met 'Rise' is de Londenaar inmiddels toe aan zijn vijfde hit. Van de vorige vier waren er drie erg succesvol: 'Fast Car' (nummer 5 in 2016), 'Perfect Strangers' (2 in 2016) en 'Mama' (nummer 2 vorig jaar).

Hulp van Jack & Jack

Zoals het een goed dj betaamt kan Jonas Blue geen noot zingen en huurt hij daar hulptroepen voor in. In het geval van 'Rise' zijn dat twee heren die beide getooid gaan met de naam Jack, en daarom heel origineel voor de artiestennaam Jack & Jack gekozen hebben. Jack Johnson en Jack Gilinsky uit het Amerikaanse Omaha zijn twee rappers, die elkaar leerden kennen op de allereerste dag op de kleuterschool. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk; eerst als komisch duo met satirische filmpjes op YouTube, vanaf 2014 ook muzikaal. 'Rise' is voor de rappers hun doorbraakhit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie