Mega Top 30 (AVROTROS)
AVROTROS

Matt Simons gaat op jacht naar derde top 5-notering

  1. Nieuwschevron right
  2. Matt Simons gaat op jacht naar derde top 5-notering

Matt Simons heeft zijn vierde hit te pakken in de Mega Top 50. Zijn eerste twee haalden allebei de beste vijf, maar lukt dat ook met 'We Can Do Better'? De track is alvast nieuw op nummertje 31.

Doorbaak dankzij GTST

Matt Simons is kieskeurig; hij scoort zelden hits, maar áls hij er een te pakken heeft, dan is dat ook meteen een heel grote. Vijf jaar terug hoorden we voor het eerst van Matt via 'With You'. Die pracht van een plaat veroverde de vijfde plek in de Mega Top 50; via Goede Tijden, Slechte Tijden was Nederland het enige land ter wereld waar dit een hit werd.

Alles kan beter

Dat kan beter, dacht Simons drie jaar later en hij kwam terug met 'Catch & Release' En dat kon ook beter, want de remix van het Nederlandse duo Deepend van dat nummer veroverde plaats 2 en strandde achter 'I Took A Pill In Ibiza' van Mike Posner. Gelijktijdig scoorde hij ook nog een klein hitje als gast op Marco Borsato's 'Breng Me Naar Het Water'. Kan het allemaal nóg beter voor Matt Simons? Zelf zingt 'ie van wel, maar we gaan het vanzelf zien. 'We Can Do Better' komt in elk geval alvast binnen op 31.

Verloving

Matt schreef 'We Can Do Better' vlak voordat hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. "Op dit moment eindigen vijftig procent van de huwelijken in een scheiding. Best wel een eng ding dus om aan te beginnen. Maar daarom een beetje hoop in de vorm van dit nummer."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie