Meer NPO
STER Advertentie

Gezocht: de beste Fortnite-spelers van Nederland!

Gezocht: de beste Fortnite-spelers van Nederland!

Donderdag 7 juni 2018 - 12:00 uur

Twee Players zoekt de allerbeste spelers van Fortnite! Ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? De inschrijvingen zijn geopend!

Kan jij overweg met een shotgun, sniper en jetpack? Lukt het jou om binnen enkele seconden een compleet fort uit de grond stampen? En eindigt vrijwel ieder potje bij jou in een ‘Victory Royale’? Lees dan nog even door.

Krachten bundelen

Mark+Rámon willen voor de lancering van hun nieuwe gamekanaal Twee Players op YouTube een team met de beste Nederlandse spelers samenstellen. Nu het Nederlands Elftal totaal afwezig is op het WK, zoeken de Twee Players een nieuwe trots deze zomer. Ze willen dat Nederland weer schittert op een groot internationaal podium: die van dé hype van dit moment, Fortnite! Dat is niet voor niets, want ontwikkelaar Epic Games heeft een prijzenpot van 100 miljoen dollar beschikbaar voor de beste spelers ter wereld. Tijd dat wij Nederlanders onze krachten bundelen en die prijs grijpen!

Check de gehele review nu op YouTube!

Met hun connecties, kennis en deskundigheid gaan Mark en Rámon proberen jullie squad tot de grootste en beste ter wereld te maken. De kwalificatie vindt plaats via een livestream-extravaganza op hun nieuwe YouTube-kanaal. Voor de uiteindelijke teamleden regelen wij natuurlijk een mooi oranje tenue. Inschrijvingen voor deze kwalificatie zijn nu geopend!

Wie zoeken we precies?

- We willen een divers team, dus zoeken zowel jongens als meisjes!!!
- Gamers die ooit iemand gedood hebben (in de game dan)
- Spelers die hun eigen potjes kunnen én willen streamen
- Mensen die goed kunnen samenwerken: ook duo’s mogen zich inschrijven!
- Je hoeft (nog) geen enorme pro te zijn – aanstormende talenten zijn eveneens welkom

Nu aanmelden!

Interesse? Abonneer je dan nú op Mark+Rámon’s Twee Players-kanaal en schrijf je voor vrijdag 22 juni in via het onderstaande formulier! Wil je overigens zien hoe ‘goed’ Mark+Rámon zelf zijn? Kijk dan hier hun Fortnite-review! Houd hun kanaal goed in de gaten, want vanmiddag om 17:00 uur brengen ze ook hun review van Playstation VR uit, samen met gast-player Marije van #BOOS.

Ps. Mark + Rámon mogen als NPO-presentatoren geen giften van vijftig euro of meer ontvangen, dus zij zullen niet meedelen in de eventuele prijzenpot. Die wordt dus gewoon lekker gesplit tussen onze toekomstige teamleden!

Kijk live naar 3FM

Populair op 3FM