Mark + Rámon (BNNVARA)

Vloekende Stomphorst zegt sorry

foto: NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Vloekende Stomphorst zegt sorry

NOS-verslaggever Jeroen Stomphorst heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gevloek tijdens de live-uitzending van de Olympische Spelen. Stomphorst vergat dat de microfoon openstond nadat Sjinkie Knegt roemloos ten onder ging op de 500 meter shorttrack. Zo kon heel Nederland meegenieten van Stomphorsts teleurstelling.

“Iedereen door, behalve de kanshebber. Godver hé, jezus.” Stomphorst liet zich – zoals heel sportminnend Nederland - even gaan na de diskwalificatie van Sjinkie Knegt op de 500 meter. Enig verschil: hij deed het per ongeluk live op tv.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses

Tijdens Mark+Rámon gaat Stomphorst diep door het stof. “Oeioeioei, hoe krijg ik het voor elkaar? Het is heel vervelend: dan laat je je even meeslepen, en komt het zo op zender. Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling.”

Twitter ontplofte direct na de fout van Stomphorst, maar hij had het zelf al eerder door. "Ik dacht: krijg nou wat, is dit nu echt te horen? Alsjeblieft zeg. Dat is natuurlijk totaal niet de bedoeling. Je bent natuurlijk objectief, maar je leeft wel mee. Dan ontglipt je wel eens wat. Ik denk dat het in de huiskamers ook wel eens gebeurt." Toch heeft hij spijt: "Excuses, dit hoort niet."

Ster advertentie
Ster advertentie