Mark + Rámon

Ma-vr: 16:00 tot 18:00

Nu op 3FM: -

Mark + Rámon (BNNVARA)

Lekker lunchen met een kroket en een glas champagne? Mark en Rámon regelen het voor je. Luisteraars bellen en vragen hoe oud ze zijn, waar ze werken en wat voor persoon ze zijn? Flauwe woordgrappen waar ze zelf hardop om lachen? Lekkere muziek om je werkdag te beëindigen? Mark + Rámon doen het allemaal! Ze zijn elke werkdag samen te horen tussen 16:00 en 18:00!

Rámon Verkoeijen

Volg Rámon Verkoeijen

Rámon Verkoeijen

Rámon (1986) maakte twee jaartjes zelf radioprogramma’s bij lokale en regionale omroepen en werd op z’n 18e stagiair bij YorinFM. Hij loopt daar onder ander bij Robert Jensen en Rob Stenders mee en houdt zich tijdens zijn stage bezig met audiovormgeving.

Lees verder

Bij YorinFM ontmoet hij Timur, waar hij al vlug als stagiair aan mocht schuiven in het dagelijkse avondprogramma. Rámon verhuist met Timur mee naar Caz! waar ze dagelijks 's middags te horen zijn tussen 16.00 en 19.00 uur.

Rámon komt onder meer onder de aandacht doordat hij in verkiezingstijd zijn stembiljet weggeeft aan een luisteraar. Hij roept vervolgens luisteraars die ook geen duidelijke mening hebben op hun stembiljet op te sturen naar hem. Op die manier kan Rámon de stembiljetten geven aan mensen met een duidelijke mening. Onder de naam Kaspa & Monsta maakt hij voor het programma van Timur een plaat genaamd "Mmm lekker mmm..." met verborgen teksten die op verschillende landelijke radiostations worden gedraaid.

Later heeft Rámon een eigen programma op zaterdagavond van 22:00 tot 00:00 uur. In Rámon, met een streepje op de A brengt Rámon een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. Daarnaast zit Rámon ook al een tijdje naast Timur op zaterdag- en zondagmiddag bij Open Radio met Timur & Rámon.

Vergeet de weekendprogramma's, vanaf september 2015 hoor je Timur en Rámon iedere werkdag tussen 12:00 - 14:00 uur. Muzikaal beleg op je boterham? No problem, fixen zij gewoon! Totdat Timur in 2016 dus tot het besluit komt om voor nu te stoppen met radiomaken. Wie wordt het nieuwe maatje van Rámon? Nou, dat zullen we je vertellen. Mark van der Molen. Vanaf november 2016 hoor je het programma Mark+Rámon iedere doordeweekse dag tussen 16:00 en 18:00 op 3FM.

Mark van der Molen

Volg Mark van der Molen

Mark van der Molen

Als je geboren wordt in Gouda, in een maand waarin Harold Faltermeyer - 'Axel F', Baltimora - 'Tarzan Boy' en Benny Neyman - 'Waarom Fluister Ik Je Naam Nog' op nummer 1 hebben gestaan, dan sta je al met 4-0 achter.

Lees verder

Gelukkig weet Mark van der Molen (1985) zijn tragische lot te veranderen door in boomkwekersdorp Boskoop zijn tijd door te brengen in de plaatselijke CD-winkel. Nadat hij daar bezoekers steeds vaker begint lastig te vallen met de vraag of ze "de nieuwe van The Offspring" al hebben gehoord en hardhandig uit de zaak wordt verwijderd, is er nog maar één optie: radio!

In 2003 mag Mark zijn punkgospel verspreiden bij de lokale omroep van Waddinxveen. Buiten de uitzending om, dat dan weer wel. Op de radio mag hij bijdragen als technicus van het programma "De Wijkagent", waarin een politieagent die steeds meer dronken wordt in z'n vrije middag de politieberichten moet oplezen.

Na een mooie periode bij Alphen Stad FM verkast Mark naar het alternatieve station Kink FM, dat inmiddels ter ziele is. Onder leiding van Arjen Grolleman leert Mark daar de fijne kneepjes van het schreeuwen over het intro van Boston met Amanda en dat niet alle Duitse muziek per definitie ruk is. In 2011 wordt Mark als drenkeling opgepikt door de boot van Radio Veronica, alwaar hij na drie mooie jaren weer naar de kust zwemt om de nacht bij 3FM te gaan doen.
Na tijden de nacht onveilig te hebben gemaakt, start Mark vanaf november 2016 samen met Rámon een nieuwe lunchshow Mark+Rámon. Je hoort het duo van maandag t/m vrijdag tussen 16:00 en 18:00 op 3FM.

Fragmenten

Uitzendingen

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen