Meer NPO

De Avonturen Van Mark - dinsdag 27 oktober 2020


In de avond neemt Mark van der Molen je mee in een wereld van gekke kronkels, scherpe muziek, opmerkelijke fascinaties en rare wendingen. Je hoort er de fijnste avondtracks maar ondertussen kan het programma ook zomaar onderbroken worden door een Japanner die het woord ‘ontbijtkoek’ probeert uit te spreken. Waarom weet niemand. Iedere dag om 20:30 presenteert Mark een programma in een programma, namelijk de 1000 Seconden. Iedere dag dezelfde lengte maar altijd anders. Misschien gaan de lijnen wel open voor al je meningen, misschien rijdt Mark wel mee met een taxichauffeur, misschien hoor je alleen maar muziek uit Grand Theft Auto games, misschien geeft Mark wel een spreekbeurt. We zullen het zien. Iedere ma t/m do van 19:00-21:00

De Avonturen Van Mark

dinsdag 27 oktober 2020
19:00 - 21:00 uur

Programmapagina

Uitzendingen