Meer NPO
STER Advertentie

Jij kunt dit jaar optreden in de Alpha op Lowlands

Jij kunt dit jaar optreden in de Alpha op Lowlands
Nathan Reinds

Woensdag 17 juli 2019 - 08:22 uur

Heb jij zo'n felbegeerd Lowlands 2019-ticket op zak en zijn jouw zangkunsten inmiddels écht te goed geworden voor je douchecabine? Goed nieuws: je kunt dit jaar optreden in de Alpha!

27 Club

Dit jaar bestaat Lowlands 27 jaar en dat viert het festival met een grote meezingode aan alle muzieklegendes die op hun 27e het loodje legden. Denk aan Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison... Op de zondagochtend wordt er een sing-along georganiseerd bij het hoofdpodium en daar kun jij dus een rolletje in bemachtigen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het idee: je moet een nummer uitkiezen uit de 27 Club-playlist, daar 30 seconden van inzingen en dan bepaalt Lowlands wie goed genoeg is om op 18 augustus zijn/haar shine te pakken in de Alpha. Wil je meedoen? Dan vind je hier alle info.

Ben je nou geen podiumwonder maar houd je wél van de bovenstaande artiesten? Dan kun je op zondagochtend natuurlijk gewoon komen kijken naar The Club 27 Sing-along!

3FM x Lowlands 2019

A Campingflight To Lowlands Paradise vindt dit jaar plaats op 16, 17 en 18 augustus. 3FM is aanwezig om verslag te doen van het festival, on air en online! Geniet tot die tijd hier nog even na van LL18...

Kijk live naar 3FM

Lees ook