Meer NPO
STER Advertentie

De winnaars en verliezers van 'Met Je Friends Naar Lowlands'

De winnaars en verliezers van 'Met Je Friends Naar Lowlands'

Donderdag 9 augustus 2018 - 12:11 uur

We zijn weer begonnen met het meest zenuwslopende maar ook meest hilarische spelletje van de Nederlandse radio: Met Je Friends Naar Lowlands! De regels zijn duidelijk. Meld je vriendengroep aan, wacht totdat 3FM je belt en neem allemaal afzonderlijk op met de woorden "Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands?" Simpel toch? Nahhh, niet echt haha... Het is blijkbaar een stuk moeilijker dan je verwacht.

Heb jij geen kaartje weten te machtigen voor het uitverkochte Lowlands? No worries! 3FM stuurt jou met je volledige club vrienden naar Biddinghuizen. Ook al zijn we al begonnen met terugbellen, aanmelden kan nog steeds. Doe dat hier!

Benieuwd naar hoe het moet en hoe vooral niet? Zie hieronder alle winnaars en verliezers tot nu toe!

'Foute Party Gangers'

Het leek heel even al bij de eerste verkeerd te gaan, maar de 'Foute Party Gangers' laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Of toch wel... SPANNEND!

'De Foute Party Gangers gaan.... Wel of niet naar Lowlands?!'

'Ben en de badmeesters'

Je hebt winnaars en verliezers die eigenlijk ook winnaars zijn. Onder die tweede categorie valt Ben. Als je dan verliest, verlies dan als Ben!

'Be The One'

Nou, het zal ons benieuwen voor wie deze vier meiden naar Lowlands willen. Hun grote liefde voor Dua Lipa brengt ze in ieder geval erg ver in de strijd. Redden ze het tot het allerlaatste teamlid en gaan ze naar Lowlands? Check het hieronder!

'Scoort team 'Be The One' kaarten voor lowlands?!' 

'Geer & GOORillaz'

Deze groep heeft echt uitgepakt! De foto laat veel potentie zien, maar gaan ze die potentie ook waarmaken? 

'Team 'Geer & GOORillaz' hebben zoveel potentie voor die Lowlands-kaarten maar...'

'F.P.R.D.'

Deze groep moét naar Lowlands om onderzoek te doen, want F.P.R.D. staat voor Future Party Research Department. Of ze ook nog tijd hebben voor feestjes tussendoor? Geen idee. Eerst maar eens kijken of ze opnemen.

'Met je Friends naar Lowlands: Team F.P.R.D. MOET naar Lowlands om onderzoek te doen!'

'Breek De Tent'

Aan de foto zal het niet liggen. Deze vriendengroep breekt letterlijk de tent af op festivals. Een prima clubje chaos om erbij te hebben als het aan ons ligt. Maar lukt het ze om allemaal op de juiste manier op te nemen?

'Gaat 'Breek De Tent' met 3FM mee naar Lowlands?'

'Teletubbies Of Lowlands'

Deze vier Nieuw-Zeelandse dudes willen 'the full Dutch experience' en hun bezoek aan Nederland bekronen met een weekendje Lowlands! Gaat 't ze lukken?

'Met je Friends naar Lowlands: 'WHAT A SHAME!''

'Lowlands Family'

Oom Ivo, Neef Daan, Tante Kim en Zusje Mart... Snap jij het nog? Nehh, wij ook niet! Maar dat maakt helemaal niks uit, want de boodschap is duidelijk: ze willen naar Lowlands. Zal het ze lukken?

'Met je friends naar Lowlands: stelletjesweekend?!'

'A Jurk A Day Keeps The Sexisme Away'

Van een bloemenjurk tot een sexy little black dress; ze hebben ze al klaar hangen! Het is geen statement van deze groep om als man een jurk te dragen, ze zijn er simpelweg gewoon van overtuigd door de vrouwelijke leden dat het veel comfortabeler zit. 'A Jurk A Day' gets the Lowlandstickets today? We gaan het zien.

'Team 'A jurk a day' gets the Lowlandstickets today?'

'Musím Curat'

Benieuwd wat deze prachtige groepsnaam betekent? 'Ik moet plassen' in het Tsjechisch haha. Maar helpt ze dat in deze quest naar Lowlandskaarten?  

'Gaat team 'Musím Curat' naar Lowlands?!'

Meer Lowlands nieuws

Populair op 3FM