Meer NPO
STER Advertentie

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd is gestart

Maandag 16 juni 2014 - 13:18 uur

Zet jij graag een goed verhaal op papier? Doe mee aan de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd, win twee weekendkaarten en eeuwige roem!

De tweede editie van de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd is maandag 16 juni van start gegaan. Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar, NRC.Next en de organisatie van Lowlands roepen schrijvers op hun beste verhaal in te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Het is tot en met maandag 14 juli mogelijk om deel te nemen aan de schrijfwedstrijd. Daarna sluiten de deuren. Dus hop hop, schrijf een meesterlijk verhaal (tussen de 1200 en 1700 woorden) in prozavorm. Renske de Greef, Robert Vuijsje, Ivo Victoria, Toef Jaeger en Willemijn Tillmans beoordelen de verhalen en maken een selectie van de beste twintig. Deze worden gebundeld en gepubliceerd als e-book.

Schrijvers beste 3 verhalen winnen Lowlands-kaartjes

En da's nog niet alles! Uit de twintig gepubliceerde verhalen worden weer de beste drie geselecteerd. Zij winnen twee kaartjes voor Lowlands. Wat een feest!

Beste verhaal wordt gepubliceerd in NRC.Next

Het aller-aller-allerbeste verhaal wordt gepubliceerd in NRC.Next, opgenomen in een digitaal Lowlandsboek én hij of zij mag op gesprek komen bij uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Hier worden zijn of haar schrijfambities besproken. Het winnende verhaal wordt tevens voorgelezen in de literatuurtent Romeo op Lowlands.

>> Hier meer informatie over de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd

Meer Lowlands nieuws

Kijk live naar 3FM