Naar homepage
Nieuws

Serious Walk Dagboek: Het Serious Request leven van een producer

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Walk Dagboek: Het Serious Request leven van een producer

Dit jaar komt KX-dj Lisanne van Bronkhorst in actie voor 3FM Serious Request The Lifeline. Ze gaat samen met vrienden ruim 20 kilometer lopen en zamelt daarmee geld in voor het goede doel van SR2020. Doormiddel van haar 'Serious Walk Dagboek' neemt ze ook jou mee in dit avontuur. Iedere week spreekt Lisanne namelijk met iemand die zich op wat voor manier dan ook inzet voor Serious Request The Lifeline. Deze week spreekt ze met Sebastiaan Mulder, producer en redacteur bij 3FM.

Achter de schermen van 3FM werkt dagelijks een gigantisch team om de boel draaiende te houden. Tijdens Serious Request The Lifeline is dit niet anders, en is het team zelfs nog groter. Ook dit jaar helpt er weer een gigantisch team mee aan het organiseren van het evenement.

Ook Sebastiaan Mulder is weer van de partij. Hij is producer en redacteur bij de middagshow van 3FM. Dit jaar mag hij opnieuw meewerken aan Serious Request en dat doet die met heel erg veel plezier. Meewerken aan dit evenement is volgens hem elk jaar weer één van de tofste dingen om te doen, maar het is ook keihard werken.

Sebastiaan vertelt alles over zijn taken en hoe het is om achter de schermen bij 3FM Serious Request The Lifeline te werken in een nieuw hoofdstuk van Lisanna haar 'Serious Walk Dagboek'.