Naar homepage
Nieuws

Nieuw op KX: Miguels After Dinnershow!

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw op KX: Miguels After Dinnershow!

Het nieuwe jaar is natuurlijk ideaal om te starten aan nieuwe dingen. Waar de een gezonder gaat eten of vaker wil gaan sporten, besloot KX-DJ Miguel Laugs om aan een nieuw programma te beginnen! Het Ministerie van Miguel is gesloten, maar Miguel opent voor jou de deuren van zijn nieuwe After Dinnershow!

Miguels After Dinnershow is eigenlijk een beetje dubbelzinnig. De show luistert heerlijk weg tijdens een After dinner dip, maar ook als je nog aan het eten bent is de show een echte aanrader.

Tijdens Miguels After Dinnershow schotelt Miguel je een vrolijke blik op het nieuws voor; Goed Nieuws A La Carte. Ook bespreekt hij het lokale nieuws tijdens het item Nedernieuws.

Natuurlijk wordt niet alles voor jou besloten. In de Topic Top 3 serveert Miguel drie thema's waarbij jij suggesties voor muziek mag geven. Ook staat er iedere show een extra lang nummer van minimaal vijf minuten op het menu.

Weet jij niet wat je van het uitgebreide menu van Miguels After Dinnershow moet kiezen? Geen zorgen! Miguel raadt met liefde de Miguels Discotip aan; een overheerlijke nieuwe house of disco track.

'Miguels After Dinnershow' is er eentje om je vingers bij af te likken en is iedere dinsdagavond vanaf 18:00 uur tot 20:00 uur te horen op NPO KX. Bon appétit!