Naar homepage
Nieuws

Into The Great Wide Open komt met basisbeurs voor artiesten
NTR

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Into The Great Wide Open komt met basisbeurs voor artiesten

Into The Great Wide Open gaat, net zoals bijna alle festivals in Nederland, niet door. Mensen die een kaartje hadden gekocht kunnen hun geld terugkrijgen, maar ze kunnen het geld ook doneren aan een bijzonder initiatief. De Basisbeurs van Into The Great Wide Open. KX-dj Joy belde met Niek van Into The Great Wide Open om te praten over dit initiatief.

'Er moet opgehouden worden met het meten met twee maten', dat was de boodschap van de eerste Unmute Us mars. De mars die opkomt voor de cultuur- en evenementenindustrie leverde niet het gewenste resultaat op, en daarom komt er 11 september een nieuwe mars. Zolang extra hulp vanuit de overheid uitblijft worden er binnen de sector verschillende initiatieven opgezet om elkaar te helpen, zoals bijvoorbeeld de basisbeurs van Into The Great Wide Open. KX-dj Joy belde met Niek van Into The Great Wide Open om te praten over dit initiatief.

Wil je meer informatie over dit fantastische initiatief van Into The Great Wide Open? Of wil je doneren? Check dan de site van Into The Great Wide Open!