Naar homepage
Nieuws

Serious Walk Dagboek: "Het lijkt mij hilarisch om Sander lekker op te gaan maken"

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Walk Dagboek: "Het lijkt mij hilarisch om Sander lekker op te gaan maken"

Dit jaar komt KX-dj Lisanne van Bronkhorst in actie voor 3FM Serious Request The Lifeline. Ze gaat samen met vrienden ruim 20 kilometer lopen en zamelt daarmee geld in voor het goede doel van SR2020. Doormiddel van haar 'Serious Walk Dagboek' neemt ze ook jou mee in dit avontuur. Iedere week spreekt Lisanne namelijk met iemand die zich op wat voor manier dan ook inzet voor Serious Request The Lifeline. Deze week spreekt ze met Sophie Hijlkema, één van de dj's die dit jaar in lockdown gaat voor Serious Request The Lifeline.

Vroeger keek ze altijd in haar pyjama naar de dj's die zichzelf opsloten voor Serious Request. En nu is Sophie Hijlkema zelf één van de namen die zich een week lang gaat inzetten voor Serious Request door in quarantaine te gaan.

Samen met collega Sander Hoogendoorn vormt zij een duo tijdens de aankomende editie van Serious Request The Lifeline. Een hele week wakker liggen van het gesnurk van deze snurkkoning, maar ook genieten van de levensgenieter die Sander is. Sophie heeft er zin in!

Maar hoe is het nou eigenlijk om gevraagd te worden voor Serious Request The Lifeline? Hoe is de voorbereiding? Wat gaat ze allemaal doen in quarantaine? En komt Sander straks heelhuids uit quarantaine? Je hoort het allemaal in een nieuwe aflevering van het Serious Walk Dagboek.