Naar homepage
Nieuws

'Ultraviolet Lights' werd bedacht op het toilet
NTR

foto: Niels Mulder
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ultraviolet Lights' werd bedacht op het toilet

Iedere week hoor je in Tessa's Web de nieuwste muziek tijdens New & Improved. Tessa laat je niet alleen de nieuwste muziek horen, maar geeft je ook meer achtergrondinformatie bij de muziek. Deze week belde ze voor die achtergrondinformatie met Maurijn Teunisse van Contraire. Hun debuutsingle Ultraviolet Lights kwam afgelopen vrijdag uit.

Contraire is een nieuwe elektronische/indiepop band uit Utrecht en Arnhem. De band is een doorstart van het solo-project Writist van zanger Maurijn Teunisse. Sinds vrijdag is de debuutsingle van de band uit, Ultraviolet Lights.

Ultraviolet Lights gaat over de nacht en speelt zich af in de club. De track neemt je mee naar een parallelle wereld waar je even kan ontsnappen aan het ritme van de dag. Ultraviolet Lights klinkt erg fris en nieuw. Het nummer heeft iets mysterieus en doet ons verlangen naar dansen op de dansvloer tot in de late uurtjes.


KX-dj Tessa Weber sprak afgelopen vrijdag met Maurijn over de band, hun eigen mini-docu en de debuutsingle. Die laatste is trouwens bedacht op het toilet van een club...

De debuutsingle Ultraviolet Lights beluisteren? Je hoort hem vanaf deze week ook regelmatig op NPO KX, maar je kunt hem hieronder alvast beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar de mini-docu van de band? Check de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.