Naar homepage
Nieuws

Sheena hoort bij de top 0,8% van OnlyFans: 'Het is meer dan alleen foto's en videos maken'

foto: Sheena
  1. Nieuwschevron right
  2. Sheena hoort bij de top 0,8% van OnlyFans: 'Het is meer dan alleen foto's en videos maken'

Sinds kort is de documentaire OnlyFans Uncovered uit op Videoland. De documentaire geeft een inkijkje in het leven van enkele OnlyFans modellen. Ook Sheena is te zien in de documentaire. Met honderden fans en een geschat maandinkomen van 10.000 dollar per maand heeft zij een full-time baan aan OnlyFans. KX-dj Joy Stempher besloot Sheena te bellen om te praten over het platform, haar carrière en haar fans.

Al jaren is Sheena (31) (naakt)model. Toen dat werk tijdens de corona crisis stil kwam te liggen besloot zij over te stappen naar het online platform OnlyFans. Hier groeide Sheena al snel uit tot één van de populairste creators. Momenteel hoort ze bij de top 0,8% creators op OnlyFans. Maandelijks betalen honderden fans om exclusieve content van Sheena te zien.

Tijdens het bekijken van de documentaire OnlyFans Uncovered, waar onder andere Sheena in te zien is, raakte KX-dj Joy Stempher gefascineerd door het bijzondere leven wat de OnlyFans creators hebben. Om meer te leren over dit leven en flink wat taboes te doorbreken belde Joy afgelopen vrijdag met Sheena.

Wil je meer weten over het leven van Sheena of over dat van één van de andere grote Nederlandse OnlyFans creators? De documentaire OnlyFans Uncovered is te zien op Videoland.