Naar homepage
KX Essential

Kungs' zomerhit 'Never Going Home' is KX Essential!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kungs' zomerhit 'Never Going Home' is KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'Never Going Home' van Kungs. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Never Going Home

In de zomer van 2016 kon je gewoon niet om het nummer 'This Girl' van Cookin' On 3 Burners heen. Samen met Kungs scoorde ze een fantastische zomerhit. Het was de kickstart van de carrière van de Franse dj Kungs. Na dit grote succes scoorde hij ook in 2017 nog een hit met Olly Murs met het nummer 'More Mess'. Daarna werd het allemaal wat rustiger rond Kungs. De echte hits bleven uit, tot nu!

Deze zomer is Kungs namelijk terug met een nieuwe zomerhit. 'Never Going Home' is catchy, vrolijk en ontzettend zomers. Gemixt met flink wat cliché teksten; 'We are never going home' en 'Let's go dancin' 'till the morning' weet de Franse dj ons helemaal in te pakken.

De inspiratie voor het nummer lijkt Kungs van Martin Solveig te hebben gekregen. Sommige delen van het nummer lijken wel erg veel op 'Intoxicated' van zijn Franse collega. Toch doet dat niks af aan het nummer zelf, want met 'Never Going Home' gaat Kungs menig zomerfeest nog leuker maken.

'Never Going Home' van Kungs hoor je de komende week extra vaak op NPO KX als KX Essential!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.