Naar homepage
KX Essential

Fox Stevenson pakt de nieuwe KX Essential

  1. Nieuwschevron right
  2. Fox Stevenson pakt de nieuwe KX Essential

Een nieuwe maand, een nieuwe week, én een nieuwe KX Essential. De KX Essential is een nummer wat je volgens ons echt niet mag missen! Deze week is dat nummer van Fox Stevenson. Don’t Care Crown is de nieuwe KX Essential en ga je de komende week extra vaak op NPO KX horen.

Stanley Stevenson Byrne, beter bekend als Fox Stevenson, kreeg al op jonge leeftijd interesse in elektronische dancemuziek. Toen die 16 jaar was maakte hij zijn eerste plaat. Daarna duurde het nog wel even voordat die echt doorbrak. Na twee EP’s werd in 2014 eindelijk een plaat van de Brit bekend. Sweets (Soda Pop) werd een bescheiden hit en stond in Nederland 18 weken in de top 40.

Na Sweets (Soda Pop) bleef echt groot succes voor de singer-songwriter & producer uit. Toch is Fox Stevenson echt een artiest die wel wat meer aandacht zou mogen krijgen. In 2019 kwam zijn debuutalbum Killjoy uit. Het album werd goed ontvangen en werd door sommigen zelfs als een van de sterkste EDM albums van 2019 bestempeld.

Een van zijn nieuwste singles Don’t Care Crown is deze week dus de KX Essential. Een lekker vrolijk up-tempo nummer waarbij je niet stil kan blijven zitten. Het nummer gaat over het loslaten van teleurstellingen, zorgen en negatieve gedachtes. Probeer een beetje te zijn als de hoofpersoon in het nummer; “the dude with the don’t care crown” en geniet van het leven. Met zo’n track als deze wordt dat toch net wat makkelijker.

Beluister ‘Dont Care Crown’ hieronder. Je hoort ‘Don’t Care Crown’ van Fox Stevenson de hele week extra vaak voorbij komen op NPO KX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.