Naar homepage
KX Essential

All about you is de nieuwe KX Essential

  1. Nieuwschevron right
  2. All about you is de nieuwe KX Essential

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer All About You van The Knocks en Foster The People. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Het lijkt zo makkelijk; zet twee goed lopende muzikale acts bij elkaar en je scoort een hit. En die formule werkt vaak, maar niet altijd. In de zomer van 2018 bestormde het nummer Ride or Die van The Knocks en Foster The People de internationale hitlijsten, maar in Nederland bleef het nummer een beetje achter. Waarom? Dat blijft voor ons nog steeds een raadsel, want het is zeker geen verkeerde plaat.

Gelukkig krijgen de heren van The Knocks en Foster The People nu een tweede kans. Begin deze maand brachten ze samen All About You uit. Een heerlijke plaat die we al wat langer draaien op KX. De afgelopen weken stond die steevast op de tweede plaats in de stemming voor de KX Essential, maar deze week wist het nummer dan eindelijk de grote winnaar te worden.

All About You is dus een samenwerking van The Knocks en Foster The People. Die eerste kun je kennen van de hits Ride or Die en Best Friend met o.a. Sofi Tukker. Foster The People ken je natuurlijk van de monsterhit Pumped Up Kicks en Houdini. Nu werken de groepen dus samen en dat levert een super nummer op wat je in een positieve trance brengt. Een pakkende melodie en een refrein wat blijft plakken zijn de ingrediƫnten voor deze knaller van een plaat. Het nummer is het tweede voorproefje op derde studioalbum van The Knocks en met zo'n goed begin kunnen we niet wachten op de rest!

Deze week hoor je 'All About You' van The Knocks en Foster The People extra vaak voorbijkomen op NPO KX. Er is nog geen videoclip van het nummer, maar de lyric video check je hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.