Naar homepage
KX Essential

'Colorado' van Milky Chance is KX Essential!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Colorado' van Milky Chance is KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'Colorado' van Milky Chance. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Colorado

Het is alweer acht jaar geleden dat de monsterhit 'Stolen Dance' van Milky Chance uitkwam. In de tussentijd heeft het Duitse duo niet stil gezeten, er kwamen twee albums en verschillende singles uit. Toch leek de volgende hit uit te blijven, maar daar kan met 'Colorado' zo maar eens verandering in gaan komen.

De nieuwe single lijkt qua basis heel erg op 'Stolen Dance'; een herkenbaar en makkelijk deuntje waar je niet stil op kan blijven zitten. Voeg daar nog wat zomerse klanken aan toe en een paar elektronische invloeden en je hebt een potentiƫle zomerhit te pakken!


Met het nummer lijkt Milky Chance zich opnieuw uit te hebben gevonden en dat is misschien wel te danken aan de pandemie. Hierdoor hadden de heren meer tijd voor zichzelf en om te experimenten.

Quote

'Having a break like this really gave us a fresh perspective on things.'

Phillipp Dausch

'Colorado' hoor je de komende week extra vaak op NPO KX als KX Essential. De videoclip van het nummer check je hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.