Naar homepage
KX Essential

Nieuwe KX Essential is voor Rina Sawayama

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe KX Essential is voor Rina Sawayama

Het is weer tijd voor een nieuwe KX Essential! Dit is de track die we de hele week extra vaak zullen draaien. Deze keer hebben we gekozen voor ‘Bad Friend’ van Rina Sawayama.

Deze track komt van het nieuwste album van de Japans-Britse zangeres: ‘SAWAYAMA’. Dit album gaat over familie en identiteit, maar op dit specifieke nummer zingt ze over een vriendschap die uit elkaar viel. “Ik heb de neiging om alles te geven in nieuwe romantische relaties, en mijn vrienden een beetje achter te laten,” geeft Sawayama toe op Genius.

Ook heeft ze het op deze track over een reis naar Japan. Dit was de plek waar het fout ging met de vriendschap. “Ik schreef over hoe Westerlingen naar Tokyo komen om een goede tijd te hebben, maar weinig respect tonen tegenover Japanse mensen,” vertelt Sawayama in een interview met DIY Mag. “Maar in ‘Bad Friend’ was ik die persoon. Ik nam mijn Westerse brein mee daarnaartoe en dacht dat het oké was om zó dronken te worden, dat ik naakt in een karaoke-bar stond en enkel voor chaos zorgde.”

Luister hieronder naar ‘Bad Friend’ van Rina Sawayama:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.