Naar homepage
KX Essential

The Cool Quest is met PARTY ON THE BLOC de 100ste KX Essential!

foto: The Cool Quest
  1. Nieuwschevron right
  2. The Cool Quest is met PARTY ON THE BLOC de 100ste KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een niet te missen nummer uit. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'PARTY ON THE BLOC' van The Cool Quest. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

PARTY ON THE BLOC

De Zwolse band The Cool Quest timmert al een paar jaar lekker aan de weg. Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en Zwitserland weten ze hele zalen omver te blazen met hun liveshows. De band staat bekend om energieke tracks en de nieuwe single PARTY ON THE BLOC zet die lijn lekker door.

PARTY ON THE BLOC doet zijn naam eer aan. Het nummer is een feest om naar te luisteren. Een fijne beat, goed getimede versnellingen en een dansbare sound maken dit nummer perfect voor ieder feestje.

Komende week hoor je PARTY ON THE BLOC extra vaak op NPO KX als KX Essential!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

KX ESSENTIAL TOP 100

Met PARTY ON THE BLOC zijn The Cool Quest de 100ste KX Essential. Reden genoeg om terug te blikken op alle KX Essentials van de afgelopen 100 weken. Daarom hoor je op vrijdag 15 oktober vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur de KX Essential Top 100!

De nummers 100 tot en met 6 hebben de dj's van KX alvast voor je uitgekozen, maar de top 5 beslissen we samen met jou! Vanaf 12:00 uur kun jij stemmen op jouw favoriet uit de top 5. Vrijdag 15 oktober hoor je in het laatste uur van de Essential Top 100 op welke plek jouw favoriet is geëindigd.