Naar homepage
KX Essential

Before Your Birth is KX Essential

foto: The Vices
  1. Nieuwschevron right
  2. Before Your Birth is KX Essential

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer Before Your Birth van The Vices. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Al langere tijd zijn wij bij KX ontzettend grote fan van The Vices. De Groningse band wist in korte tijd een aardige naam op te bouwen. Afgelopen vrijdag verscheen het debuutalbum Looking For Faces. Een album met vele gezichten en een unieke sound. Op het nieuwe album staat ook de single Before Your Birth, de KX Essential van deze week.

Afgelopen week waren Floris en Jona van The Vices te gast bij NPO KX voor een KX Special. KX-dj Joy zond het hele album uit en voorzag samen met Floris en Jona alle tracks van commentaar. Ook Before Your Birth werd uitgebreid besproken, en natuurlijk verklapten we alvast dat het de nieuwe KX Essential zou worden.

The Vices over Before Your Birth

'Before Your Birth' van The Vices ga je de komende week extra vaak op NPO KX horen. Beluister het nummer hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je de hele KX Special: The Vices terugluisteren?

enJOY