Naar homepage
KX Essential

'Don't Be Afraid' van Diplo, Damian Lazarus en Jungle is KX Essential!

foto: Videoclip YT
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Don't Be Afraid' van Diplo, Damian Lazarus en Jungle is KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'Don't Be Afraid' van Diplo, Damian Lazarus en Jungle. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Diplo is all over the place. Hij werkt met ontzettend veel artiesten samen, heeft wat solo projecten en is lid van Major Lazer en LSD. Nu het festivalseizoen langzaam op gang komt zal de dj en producer op flink wat festivals te bewonderen zijn, en misschien wel samen met Damian Lazarus en Jungle...

Voor zijn nieuwste single 'Don't Be Afraid' werkte Diplo namelijk samen met deze artiesten. Het resultaat is een nummer wat duidelijk een beetje buiten de comfortzone van Diplo ligt, maar zeker niet verkeerd is.

Al vanaf de eerste tonen hoor je duidelijk een Jungle invloed in 'Don't Be Afraid'. De hoge stemmen van Josh en Tom klinken heerlijk op de zwoele baslijn en met de zomerse beats die het nummer heeft wil je gewoon dansen op een strand. Het zal ons dan ook niets verbazen als je 'Don't Be Afraid' de komende tijd op menig festival en strandfeestje zal gaan horen. Komende week hoor je het nummer tenminste extra vaak op NPO KX als KX Essential.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.