Naar homepage
KX Essential

'Love Right Now' van Jett Rebel is de KX Essential

foto: Bullet-ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Love Right Now' van Jett Rebel is de KX Essential

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'Love Right Now' van Jett Rebel. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Love Right Now

Na ruim 3 jaar bracht Jett Rebel dit jaar weer nieuwe muziek uit. Dat in combinatie met een nieuw platenlabel voelt voor de zanger als een comeback.

In de eerste twee maanden van de lockdown heeft Jett Rebel geen mensen gezien. Hij heeft alleen maar muziek zitten maken in zijn eentje.

'Love Right Now' is de nieuwste single van Jett Rebel. Het nummer werd in de auto geschreven. Nadat het af was ging de zanger direct de studio in om het op te nemen.

Voor de zanger was het uitbrengen van nieuwe muziek een fijne déjà vu ervaring.

Quote

'Het is alweer een tijdje geleden dat ik nieuwe muziek heb uitgebracht, en ik voel weer hoe dat is.'

Jett Rebel

Het nummer is er volgens de zanger voor iedereen die een beetje liefde nodig heeft in deze moeilijke tijden. 'Everybody need a little love right now. Let's get together, we can work it out.'.

'Love Right Now' van Jett Rebel hoor je komende week extra vaak op NPO KX. Beluister het nummer hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.