Naar homepage
KX Essential

Joesef pakt nieuwe KX Essential

  1. Nieuwschevron right
  2. Joesef pakt nieuwe KX Essential

Iedere week kiest KX een nieuwe KX Essential uit. Dit houdt in dat we deze track extra vaak draaien en nèt wat extra aandacht geven. Deze week is dit ‘The Sun is Up Forever’ van Joesef.

De Britse zanger Joesef beschrijft zijn eigen muziek als ‘sad boy music’. Zijn nummers gaan namelijk vaak over beëindigde relaties of over zijn persoonlijke problemen. “Ik vind het belangrijk om eerlijk te zijn, want ik vind het niet leuk wanneer ik het gevoel heb dat iemand liegt,” vertelde Joesef in een interview met KX-dj Emma Somsen. “Ik ben altijd mezelf en ik doe niet alsof ik iemand anders ben. Wanneer je naar mijn muziek luistert, kan je me echt een stukje beter leren kennen.”

Op ‘The Sun is Up Forever’ is Joesef niet alleen maar verdrietig. “I used to love you but I needed you a little more, now all I really need is me,” zingt hij. Ja, het nummer gaat over een break-up, maar niet over het treurige deel. Hij focust zich juist op het moment na een relatie wanneer je je realiseert hoeveel je zelf waard bent, ook zónder die persoon.

Luister hieronder naar de nieuwe KX Essential:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.