Naar homepage
KX Essential

Rockets is de KX Essential

  1. Nieuwschevron right
  2. Rockets is de KX Essential

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer Rockets van het Nederlandse Alt/Electronic duo Bungalow. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

Ruim twee jaar waren de heren van Bungalow in een creatieve winterslaap, maar dit jaar zijn ze terug! Het amsterdamse Alt/Electronic duo bracht twee weken geleden de single Rockets uit. Een single die direct bij ons in de programmering kwam en zich deze week ook nog eens de KX Essential mag noemen.

Rockets is dat nummer wat je wil luisteren terwijl de zon, na een mooie dag, langzaam onder aan het gaan is. Het nummer doet je verlangen naar de eerste warme zonnestralen van de lente. Kortom; Het perfecte nummer om de koude periode van de afgelopen weken mee uit te zwaaien.

Voor fans van het duo is er trouwens goed nieuws. Thomas Harmsen en Camille van de Pavert, het duo achter Bungalow, komt dit jaar met nog veel meer muziek. Met nog wat singles en een EP, met daarop zes nummers, hebben we nog wat om naar uit te kijken. Tot er nieuw werk is van het Amsterdamse duo zetten we Rockets gewoon lekker op repeat.

Je hoort 'Rockets' deze week extra vaak op NPO KX. Het nummer direct beluisteren? Check hem hieronder!

Rockets