Naar homepage
KX Essential

'TalkieWalkie' van Banji is KX Essential!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 'TalkieWalkie' van Banji is KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer 'TalkieWalkie' van Banji. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

TalkieWalkie

Het is dé nieuwe band van dit moment. Ondanks alle tegenslagen vanwege de pandemie weet de Nederlandse band Banji zicht constant in de kijker te spelen. In juli werden ze samen met Antoon uitgeroepen tot 3FM talent, en dat is meer dan terecht.

Met hun nieuwe single 'TalkieWalkie' hebben de heren opnieuw een fantastisch indiepop nummer gepresenteerd. Het nummer is ontzettend vrolijk en catchy. Voor het einde van het nummer ben je gegarandeerd aan het meezingen met deze nieuwe hit van eigen bodem.

De komende tijd is de band druk bezig, naast een tour in eigen land zal de band ook, samen met een andere band, gaan touren in Engeland.

Deze week zijn de heren extra vaak te horen op NPO KX, 'TalkieWalkie' is KX Essential!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.