Naar homepage
KX Essential

Looking For Faces is de nieuwe KX Essential!

  1. Nieuwschevron right
  2. Looking For Faces is de nieuwe KX Essential!

Iedere week zoeken we bij KX een nummer uit wat je niet mag missen. Een nummer wat ontroerd, laat lachen, rust geeft of je juist helemaal uit je plaat laat gaan. Een nummer wat volgens ons echt het luisteren waard is en wij daarom omdopen tot de KX Essential. Deze week is dat nummer Looking For Faces van The Vices. Je gaat dit nummer de komende week extra vaak horen op NPO KX.

2020 had, net zoals voor zoveel artiesten, het jaar moeten worden van The Vices. De Groningse band is nog jong, maar weet keer op keer de aandacht te grijpen. Eerder was hun nummer In and Out al de KX Essential en nu mag ook Looking For Faces die titel dragen.

Looking For Faces is de titelsong van hun aankomende debuutalbum. Een album wat zal gaan over het vinden van je eigen gezicht en de reis die daarbij hoort. Het album zal een soort dagboek worden van iemand die het leven observeert en zijn eerlijke, ongepolijste gedachten op papier zet.

Met de gelijknamige single Looking For Faces krijgen wij tenminste een eerlijk en ongepolijst voorproefje op het nieuwe album. Een energiek nummer, met flink wat gitaren, een lekkere drum, een goede beat en tekst die prima valt mee te zingen. Looking For Faces gaat zo’n nummer worden waar hele festivalweides op gaan springen, zingen en feesten. Bij KX willen we ook nu al op het nummer feesten, en daarom is Looking For Faces deze week de KX Essential.

'Looking For Faces' hoor je de komende week extra vaak op NPO KX. Check het nummer hieronder! Het gelijknamige debuutalbum van de band komt op 12 maart uit.

Looking For Faces