Naar homepage
De Kanskaart

Haitze trapt De Kanskaart af tijdens enJOY
NTR

  1. Nieuwschevron right
  2. Haitze trapt De Kanskaart af tijdens enJOY

We missen allemaal live muziek in ons leven. Normaal zou je misschien meerdere keren per jaar naar een concert gaan, maar dat is in deze tijd helaas allemaal niet mogelijk. Ook KX-dj Joy mist het om naar concerten te gaan, maar ze mist het ontdekken van nieuw talent misschien nog wel net wat meer. Omdat Joy merkte hoe zwaar het momenteel is voor nieuw talent om van zichzelf te laten horen bedacht ze een nieuw item voor in haar show; De Kanskaart.

In De Kanskaart krijgt een artiest de kans om met een livetrack van zich te laten horen. Joy gaat in gesprek met de artiest om erachter te komen wie hij of zij is. Vervolgens laat Joy een livetrack van de artiest horen, die speciaal voor NPO KX is opgenomen. Na het nummer mag de artiest De Kanskaart aan een ander nieuw talent doorgeven, waarvan hij/zij vindt dat die ook meer aandacht verdient.

Tijdens De Kanskaart ga je op NPO KX dus iedere week (nog meer) nieuw Nederlands talent ontdekken. De allereerste kanskaart was voor Haitze, een Friese zanger waarmee Joy een paar maanden geleden ook al eens sprak. Zijn optreden in De Kanskaart check je hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.