PEER te gast in de studio!

Dinsdag 5 december 2017 - 16:40 uur

Althans… De NS gooide nog even flink roet in het eten! Lees hier het hele verhaal

Het zal je niet ontgaan zijn dat PEER één van onze KX Talent acts is. De tracks ‘Emily’ en ‘I Don’t Wanna’ hoor je regelmatig voorbij komen en de band heeft ook opgetreden tijdens één van onze KX Talent locatie-uitzending.

Lieke de Kok vond dat het tijd was om even bij te kletsen met de boys en was wel benieuwd naar nieuw werk. Zo gezegd, zo gedaan PEER zou afgelopen woensdag te gast zijn in de studio. Met aandruk op “zou” want door problemen met de trein waar ze in zaten gingen ze de uitzending niet meer redden. Zoals het echte muzikanten betaamt vermaakte ze de medereizigers met eigen songs en hebben ze stug doorgezet waardoor ze enkele uren later alsnog bij de studio waren. Natuurlijk heeft Lieke het hele gesprek dat ze met de band had opgenomen én hebben ze nog twee akoestische songs gespeeld.

Beluister hier het gesprek dat Lieke met de band had:

De akoestische uitvoeringen van ‘Beelding Butterflies’ van de EP en de nieuwe song ‘Lipstick’ kun je hier beluisteren:

Dat wij niet als enige fan zijn van PEER werd al snel duidelijk toen de app-box in de studio volstroomde met berichtjes van de heuse fanclub! Ja, de echte PEER fanclub. Dit fascineerde Thomas van Empelen afgelopen vrijdag zeer, want waar heb je het dan over in zo’n groep? Hij belde met fan Dineke en zij vertelde dat het in de groep vooral gaat (natuurlijk) over PEER. Vooral wat ze doen, waar ze zijn. Verder posten de leden van de WhatsApp groep veel video’s van de band, vertelde Dineke aan de telefoon. 

Zelf weet de band van de fanclub en ze zijn er erg dankbaar voor vertelde Gijs aan Thomas: “Dat slaat echt helemaal nergens op. Het is echt facking fantastisch. En daar moet ik één iemand in het speciaal voor bedanken. Dat is Mandy van der Grift. Zij is eigenlijk degene uit eigen initiatief een hele fanclub is begonnen en komt met een groep fans naar elk optreden!”

 

 

Het blijven muzikanten he! Wat nou vertraging met de #ns we maken er gewoon een spontaan optreden van!???????????????? Tot snel @peerofficial! @lieke3fm #feestje #feestjeindetrein #live #npo #3fm #kxradio #kxtalent

Een bericht gedeeld door KX Radio (@kxradio) op 29 Nov 2017 om 11:04 PST

Populair op 3FM