#Geensuiker Challenge: Week 3

Maandag 27 november 2017 - 11:06 uur

KX-dj Kees is door oud-leraar en maat Frank uitgedaagd om een maand lang zonder toegevoegde suikers te leven. Hoe gaat het nu?

Dat betekent een maand lang zonder energy drink, snoep en koek… De enige suikers die hij mag eten zijn de natuurlijke suikers die in fruit zitten. Het zal moeilijk worden, maar we staan achter hem!

Week 1 – de uitdaging

Kees belde met Frank voor tips om je suikergebruik te minderen. Frank had een beter idee: gewoon een maand lang zonder toegevoegde suikers leven! Uit solidariteit doet Frank meteen een week mee.

Week 2 – UPDATE: hoofdpijn?

De eerste week is al om! Donderdag/vrijdag had Kees wel even last van hoofdpijn, wat gelukkig al snel weer over ging. Pas als je het niet meer eet, merk je pas hoe makkelijk mensen eten… Even bellen met Frank hoe het er voor staat!

Week 3 - Gesnoept?

Frank begon aan een blikje Radlr, maar kwam er nog op tijd achter daar wél suiker in zit (6 gr per 100 gr). In een gewoon biertje zit nog geen halve gram suiker. Tijdens de intocht van Sinterklaas heeft Kees stiekem 3 pepernootjes gesnoept... Dus plakken ze allebei een dag extra aan de #geensuiker maand:

 

Blijf het volgen

 Elke maandagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur hoor je een update! Check tussendoor ook de insta stories van @kxradio.

Populair op 3FM