Terug naar The Summer Of Love met KX Radio

Vrijdag 28 juli 2017 - 14:00 uur

In de maand augustus gaat het Parallelle Muziekuniversum terug naar The Summer Of Love!

California

Deze zomer is het precies 50 jaar geleden dat we The Summer Of Love beleefden, een gebeurtenis die curieus genoeg hartje winter begon, op 14 januari (!) 1967, met "the Human Be-In" in het Golden Gate Park in San Francisco en met een nep-begrafenis in de wijk Haight Ashbury, "the Death of the Hippie", op 6 oktober tot een einde kwam. 

Monterey Pop Festival

The Summer Of Love werd gekenmerkt door Flower Power, vrije liefde, hippies, geestverruimende middelen, protesten tegen de gevestigde orde in het algemeen en de oorlog in Vietnam in het bijzonder, alternatieve levenswijzen, en heel veel goede muziek, zoals o.a. te horen was op het eerste grote openluchtfestival: het Monterey Pop Festival. 

Muzikale hoogtepunten

Vrije liefde en de meeste andere geneugten kunnen wij van KX je natuurlijk niet bieden, maar wel, 5 weekenden op rij, de vele muzikale hoogtepunten van The Summer Of Love.

De hoofdmoot komt de komende 4 zondagmiddagen tussen 13:00 en 17:00 naar je toe vanuit het Parallelle Muziekuniversum: de PUP 267 van The Summer Of Love, met jullie favoriete tijdreizigers Rob Stenders, Jeroen Drogt en Henk Peeters. 

Wekelijks zal tussen 12:00 en 13:00 opperhippie Tom Anders een voorprogramma verzorgen met de nadruk op het wat meer obscure werk plus liedjes die de PUP-lijst niet gehaald hebben.

Daarnaast is er op zaterdag tussen 12:00 en 14:00 ook nog een voor-voorprogramma met Ewald van Liempt, die zich 5 weken zal storten op de voortreffelijke soul die in de SOL is gemaakt.


PUP 267- The Summer Of Love
Presentatie: Rob Stenders, Jeroen Drogt, Henk Peeters
Met bijdrages van Tom Anders en Ewald van Liempt

Populair op 3FM