Naar homepage
Nijmegen

Wat als je Thailand op je bord hebt zonder verre reis?

Streefbedrag
€ 200,00
caret down

€ 615,00

Sawadee! Laat Thailand op je bord verschijnen. Voor één keer bundelen we onze liefde voor reizen, koken, Azië samen. Onder begeleiding van kok Jasper, die al jaren wekelijks Thais kookt, zetten Vera, Mi’jke en Kim hun kookvaardigheden in om een heerlijke fried rice (vegetarisch), een pittige curry (kip) en een Thaise groentewok (vegetarisch) te bereiden. Thailand is nu binnen handbereik, zonder de noodzaak van een 8 uur durende vlucht (wat ook beter is voor het milieu). We brengen een ochtend door in de keuken om deze smakelijke gerechten voor je te maken. Duik in de geuren en kleuren van Thailand. Een speciale Thaise lunch staat op het programma en wel op:

donderdag 21 december van 12.00 – 13.00 uur in CO gedeelte Laan van Scheut 10.

Schuif aan! Kun je dan niet, maar wil je wel genieten van al het lekkers. Geen probleem. Een take away maalbox kun je die dag of op vrijdag 21 december op Laan van Scheut 10 ophalen. Hoef je een keertje niet te koken. Fijn toch. Wil of kun je niet aansluiten, maar wil toch een bijdrage leveren aan ALS onderzoek of ons initiatief een warm hart toedragen? Doneer dan een bedrag en schrijf erbij dat je alleen de actie steunt, maar niet mee eet.

Haal de smaak van Thailand naar je bord. Let op max. 15 personen, voor de actie van donderdag 21e. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zijn er meer, wordt er nog een moment ingepland in de week van 8-12 januari.

Sawadee khrap!

Kim van Erp

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Milly

|

€ 15,00

Wat een leuke actie!

Claar

|

€ 15,00

Toppers!

Marianne Wolters

|

€ 10,00

Wat heerlijk! Super actie van jullie!

Vermeulen Verzekeringen B.V.

|

€ 50,00

Geen bericht ingevuld.

Doneer aan deze actie!

Elcke Nijhuis

|

€ 10,00

Goed bezig!!

Heleen

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Martin

|

€ 69,00

Omdat jullie zo gebikkeld hebben

Susanne de Graaf

|

€ 10,00

En ook nog een bordje voor Bartje, dank dames en Jasper!