Naar homepage
Nederland

Strava community in actie

Streefbedrag
€ 1.000,00
caret down

€ 0,00

🚴‍♂️🏃‍♀️ Beste Strava community,

Jullie kennen het gevoel van voldoening dat de getallen op Strava ons geven, toch? De kilometers die je hebt afgelegd, de hoogtes die je hebt overwonnen, en de doelen die je hebt bereikt. Nu is het tijd om die passie voor kilometers en prestaties om te zetten in iets moois! Je houdt wel van een uitdaging toch?

Ik daag je bij deze uit om hetzelfde te doen als ik! Neem het totale aantal kilometers dat je hebt afgelegd op Strava dit jaar, deel dat door 100, en doneer dat bedrag in euro's aan 3FM Serious Request voor ALS-onderzoek. Het lijkt misschien klein, maar wanneer we onze individuele prestaties samenvoegen, wordt het een krachtig verschil.

ALS is een genadeloze ziekte die vrij snel het zenuwstelsel en spieren afbreekt, totdat het licht uit gaat. Momenteel is het onmogelijk om deze ziekte te overleven. Daarom is er hard geld nodig om onderzoek te doen naar deze ziekte.

Dus, laten we onze kilometers tellen op een nieuwe manier. Laten we samen iets moois doen. Laten we samen rennen, fietsen en doneren om deze ziekte een halt toe te roepen.

Benoit

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp