Naar homepage
Nederland

Op maat gemaakt liedje van 3FM Talent Maxine

Streefbedrag
€ 250,00
caret down

€ 140,00

DONEER MINIMAAL €10 EN MAAK KANS OP EEN GEPERSONALISEERD LIEDJE VAN MAXINE! Het Betere Werk draait om muziek, daarom komt Jorien muzikaal in actie voor Het Vergeten Kind. Samen met 3FM Talent Maxine geeft ze jou de unieke mogelijkheid om een gepersonaliseerd liedje op maat van Maxine te krijgen! Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw geliefde verrassen met een eigen nummer, wil je iemand bedanken die veel voor je betekent, of wil je voor jezelf een op maat gemaakt liedje van Maxine? Jij bepaalt waar het nummer over gaat, en Maxine schrijft en performt ‘m speciaal voor jou/jullie! Vanaf een donatie van €10 euro (of meer!) maak je kans! In de week van 12 t/m 16 december word je in de 3FM Livebox uitgenodigd om live in de uitzending jouw liedje door Maxine gespeeld te zien worden. LET OP: - Jouw donatie is automatisch ook jouw kans op deze prijs, dus zet je voor + achternaam bij je donatie! - Als je hebt gedoneerd, stuur je een printscreen van je donatie én jouw telefoonnummer naar roel.smidt@3fm.nl. - Zet daar dan meteen de informatie bij over wat de input van het op maat gemaakte liedje moet zijn. Iemand ten huwelijk vragen, de liefde verklaren, bedanken, iets bespreekbaar maken, you name it! - Op vrijdag 9 december maken we in Het Betere Werk de winnaar bekend - In de week van 12 t/m 16 december moet je op een ochtend in de gelegenheid zijn om naar de studio van 3FM in Hilversum te komen om jouw nummer van Maxine live te aanschouwen

Jorien - Het Betere Werk

Actievoerder

Sponsoren

Lucia Knops

|

€ 10,00

Ik wil heel graag een lied voor Parmida. Zij is nu 5 jaar in NL en vecht voor alle vrouwen in Iran voor vrijheid!

Suzanne

|

€ 25,00

Het zou zo ontzettend leuk zijn als er een liedje geschreven kan worden voor al onze lieve oma’s!❤️ zij die het allemaal al eens hebben meegemaakt!

Robin Roggeband

|

€ 50,00

Geen kind zou vergeten moeten worden.

Annelies

|

€ 10,00

Ik daag Maxine uit om een liedje te schrijven over kerst! Gewoon omdat Nederland wel een nieuwe kersthit kan gebruiken.

Steun deze actie!

Morgan-Mae Bibo

|

€ 10,00

Maak mentale problemen bespreekbaar.

Olaf Berends

|

€ 10,00

Liedje voor mijn lieve oma! Omdat die van Jantje Smit ietwat gedateerd is ;)

Alfred Konijnenbelt

|

€ 25,00

Ik zou heel graag een mooi, zomers, aanstekelijk en vrolijkmakend liedje willen horen over theater (dans, circus, spektakel, intiem…) op straat.