Naar homepage
Tilburg

Nemo tekent

Streefbedrag
€ 100,00
caret down

€ 150,00

Ik ben Nemo (11) en ik maak tekeningen voor familie, vrienden en kennissen. Dat kan op bestelling: Je mag aangeven wat ik moet tekenen en of je de tekening in zwart/wit of in kleur zou willen. Ik heb dit jaar ook zelf alvast een aantal tekeningen gemaakt. Daardoor kan je nu ook een bestaande tekening kiezen, in zwart/wit of kleur. Je mag voor de tekening geven wat je zelf wil, alles gaat naar Serious Request.

Als je een bestelling wil doen of wil weten welke tekeningen er al zijn, kun je een berichtje sturen naar mijn moeder.

Nemo van Gestel

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

Marit De Ridder

|

€ 15,00

Hi Nemo, Ik ken je niet maar zag je actie via 3FM. Super tof dat je dit doet. Ik zou graag een tekening willen van twee blije (fantasie) dieren

Tirtsa

|

€ 20,00

Hoi Nemo, wil je een fijne feestdagen kaart ontwerpen voor Tatoran zodat we deze aan alle kinderen / gezinnen kunnen geven: mama weet er meer van!

René en Patricia

|

€ 10,00

Een tekening van je eigen hoofd met er achter een bass drum.

Rieneke en Sander

|

€ 15,00

Goed bezig Nemo! Lief dat je zo aan anderen denkt. Wij willen graag een tekening van de band van jouw papa en Sander. In zwart en wit graag. Succes!

Steun deze actie!

Roland

|

€ 10,00

Hoi Nemo, Wil je een tekening van jezelf achter een drumstel maken? Of één trommel of zonder jezelf als het anders te veel werk is 😉 Gr! Roland

Peter en Janneke

|

€ 20,00

Hoi Nemo, Wat een super leuk idee van jou! Wij willen graag een tekening van een 'wandelende boom'. Kleur of zwart-wit maakt niet uit.

Opa Piet en oma Mieke

|

€ 10,00

Wat een geweldige tekeningen heb je al gemaakt! Wij willen wel een grappige tekening met de tuin als onderwerp.

Tessa

|

€ 15,00

Wat mooi Nemo dat je dit weer doet! Zou je voor mij een tekening van een Pelikaan kunnen maken? Alvast bedankt en veel tekenplezier!!!