Naar homepage
Nederland

Next Level Karttoernooi met 3FM-dj Jaimy

Streefbedrag
€ 500,00
caret down

€ 440,00

Heeey, Jaimy hier. Je hoort mij in de avond op 3FM tussen 19:00 en 21:00!

Voordat ik radio maakte, was ik als kind niet weg te slaan achter de computer en tv. Het liefst zat ik heel de dag te gamen. Het liefst een potje Mario Kart. Ik ging er helemaal in op!

Om even helemaal terug te gaan naar mijn jeugd, organiseer ik een karttoernooi! En niet zomaar een, maar een NEXT LEVEL karttoernooi! Elektrisch karten op een baan waar het lijkt alsof je in een echte game zit. Op de baan vind je bijvoorbeeld power-ups om te versnellen, aan te vallen en om te verdedigen!

Zin om dit uit te proberen, altijd al de titel ‘3FM Kartkampioen’ willen voeren en wil je tegelijk bijdragen aan Stichting Het Vergeten Kind? Schrijf je dan NU in! Voor een donatie van minimaal 20 euro per persoon kom je op de deelnemerslijst. Hopelijk zie ik je op maandag 12 december in Utrecht voor de RACEDAY!

Liefs, Jaimy

ALLE INFORMATIE OP EEN RIJTJE
▪️ Wat gaan we doen?
Karten met power ups voor het goede doel. Je rijdt sowieso twee rondes. De snelste racers nemen het daarna tegen elkaar op in de halve finale en finale. De winnaar van de finale mag zich 3FM KARTKAMPIOEN noemen en gaat met de eeuwige roem en een trofee naar huis.

▪️ Wanneer?
Maandag 12 december 2022, vanaf 15:30 uur ben je welkom en het toernooi start om 16:00 uur.

▪️ Waar?
In Utrecht.

▪️ Hoe schrijf je je in?
Doneer minimaal 20 euro via deze pagina en laat vervolgens je gegevens achter. Voor dit bedrag mag je dus twee rondes rijden in de kart. Consumpties zijn niet inbegrepen. Wil je in een keer een hele vriendengroep inschrijven? Dat kan. Doneer het totaalbedrag en geef daarna de namen van iedereen door.

▪️ Nog vragen?
Mail deze gerust naar britt@3fm.nl

Sponsoren

Robin Vonken

|

€ 20,00

Matchfixing voor 3e plaats

Brittaaaa

|

€ 20,00

Whiehieeeeeeee

Johan Litjens

|

€ 15,00

Kon er helaas niet zelf bij zijn, maar dit was wel één van de leukste acties voor Serious Request van dit jaar!! En het gaat naar het goede doel!

Lisa Hoekstra

|

€ 20,00

Geen bericht ingevuld.

Steun deze actie!

Luc Sarneel

|

€ 20,00

Tijd om Andres Odijk van de baan te rijden

Zekeriya Ackalmaz

|

€ 20,00

Geen bericht ingevuld.

Robin Vonken

|

€ 5,00

Team Morad!

Erik Rijpstra

|

€ 20,00

Hoop dat ik bij deze actie kan zijn en anders geen probleem, dan mag iemand anders voor mij in de plaats gaan karten :-)