Naar homepage
Nijmegen

Het Plaatjespaleis - plaatjes aanvragen in de bieb

Streefbedrag
€ 400,00
caret down

€ 743,00

De bibliotheek is natuurlijk dé plek waar je terechtkunt voor plaatjes! En dan niet alleen muziek, want wat dacht je van de prachtige prentenboeken en strips die je in de bieb vindt? In het kader van 3FM Serious Request verandert de bibliotheek in een Plaatjespaleis! Kom op vrijdag 22 december naar Bibliotheek Mariënburg in Nijmegen en vraag jouw eigen plaatje aan.

Wil je een tekening van een pinguïn met een petje? Of ga je voor een plaatje van je kat met een hoed op? Illustrator Jelko Arts en dichter Wout Waanders improviseren op basis van jouw input een uniek plaatje om mee naar huis te nemen. En de kosten? Die bepaal je helemaal zelf! Alle opbrengst gaat naar Stichting ALS, het goede doel waarvoor 3FM Serious Request dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen staat met het glazen huis.

Loop vooral even de bieb aan de Mariënburg 29 binnen op vrijdag 22 december tussen 11.30 en 16.00 uur! Je hoeft hiervoor geen kaartje te kopen of te reserveren. De vrijwillige bijdrage voor je aangevraagde plaatje kun je betalen middels een QR code in de bibliotheek.

Lees hier meer: Het Plaatjespaleis - plaatjes aanvragen in de bieb voor Serious Request! | Bibliotheek Gelderland Zuid (op-shop.nl)

Bibliotheek Gelderland Zuid

Actievoerder

Deel deze actie

facebookF

Deel op Facebook

X

Deel op X

whatsapp

Deel op Whatsapp

Sponsoren

De Bibliotheek Gelderland Zuid

|

€ 718,00

Geen bericht ingevuld.

Hanneke Huidekoper

|

€ 15,00

Geen bericht ingevuld.

Susan

|

€ 10,00

Zet 'em op, Jelko en Wout!

Doneer aan deze actie!